Stuiteren en hossen op het Stuiterbal in Haghorst

0
Carnaval in Haghorst, hakkuh op hardstyle. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

HAGHORST – Vorig jaar ging het niet door en ook dit jaar dreigde het weer spelbreker te worden van het Stuiterbal in Haghorst. Gelukkig had de organisatie dit keer gekozen voor een overdekte editie en konden ruim 7000 bezoekers genieten van hardstyle carnaval. 

Nederlandstalig
Ook voor het Nederlandstalig lied was er plaats, onder andere Jeroen van Zelst, Peter Loree, John de Bever en Henk Dissel gaven hun nummers ten gehore.

Hardstyle
De Hardere style was toch wel het hoofdmotto van het Stuiterbal, afgetrapt om 14:00 uur met Mark with a K tot aan Frequencerz, ze waren allemaal van de partij.

Een selectie van de foto’s vind je hieronder, de rest van de foto’s op FACEBOOK.

 

Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”209″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]