(VIDEO) “Lights and Shadows” OG3NE brengt ode aan zieke moeder op songfestival

0

FIJNAART/AMSTERDAM –  O’G3NE presenteerde vrijdagochtend in Amsterdam het nummer ‘Lights and Shadows’, waarmee de dames in mei op het Eurovisiesongfestival in Oekraïne staan. Het is een meerstemmige powerballad, zoals we van de dames gewend zijn. 

Ode aan zieke moeder
Het nummer is een ode aan hun ernstig zieke moeder. De zusjes uit Fijnaart vertelden vrijdag bij de presentatie van het nummer in Amsterdam dat het vooral om de boodschap draait. ,,We staan er voor 100 procent achter, dit heeft zo moeten zijn”, zei Shelley over het door haar vader en vriend geschreven lied, een meerstemmige powerballade.

Tweede halve finale
OG3NE staat op donderdag 11 mei in de tweede halve finale van het liedjesfestijn in Kiev. Als ze bij de laatste tien eindigen die avond, staan ze op zaterdag 13 mei in de finale.