Automobilist belandt met auto op boomstronk in Oosterhout

0
Een berger heeft de auto er zonder schade vanaf getakeld. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Een automobilist die uit wilde wijken voor een tegemoetkomende auto belandde met zijn auto op een boomstronk. Op de Pieter Oudlaan in Oosterhout stond tot vrijdagochtend nog een boom maar die is door de gemeente weggekapt. Ondanks dat de stronk wel met een fluorescerende oranje kleur gemerkt is kon de bestuurder de stronk niet zien. De stronk ligt precies in een dode hoek en is dan niet zichtbaar. 

Smalle straat
De Pieter Oudlaan is een toch al smalle straat, op de hoek staan ook betonnen paaltjes die op een zeer ongelukkige plaats staan. Net achter zo’n paaltje lag de boomstronk. De boom is weggehaald omdat er werkzaamheden aan de straat zouden starten. 

Schade beperkt
De stronk stak een 20 cm uit, net genoeg om de schade enigszins beperkt te houden. Wel had de auto schade aan de bumper en onderplaat. 

Een berger heeft de auto vakkundig van de stronk getakeld. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”303″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]