Auto zwaar beschadigd na eenzijdig ongeval op A27 bij Oosterhout

0
De auto raakte zwaar beschadigd. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedai

OOSTERHOUT – Op de A27 bij Oosterhout is vrijdagavond een eenzijdig ongeval gebeurd. Door nog onbekende oorzaak kwam een bestuurster met haar auto in de linkerberm terecht en ramde daarna de middenvangrail. Na de klap kwam ze met haar auto op de rechterrijstrook tot stilstand. 

Met de schrik vrij
In de auto zaten behalve de bestuurster nog twee andere inzittenden. Allen kwamen met de schrik vrij. 

Andere automobilisten die het ongeval zagen gebeuren konden de auto ternauwernood ontwijken. 

Berger
Een berger heeft de zwaar beschadigde auto getakeld en afgevoerd. Ten tijde van het ongeval was er maar één rijstrook beschikbaar. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”302″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]