Mobile Media Lab politie in Oosterhout

0
Het Mobile Media Lab in Oosterhout. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Op het Baseliekplein in Oosterhout is zaterdag van 10:00 tot 16:00 de informatie truck van de politie te bezichtigen. Wijkagent Nardy Kapitein heeft er voor gezorgd dat het MML (Mobile Media Lab) de komende twee weekenden in Oosterhout staat. Bezoekers van de truck worden geïnformeerd over wat de politie doet en waar ze medewerking aan verlenen zoals buurtpreventie teams.

Mobiele onderzoeksruimte
Het Mobile Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). Het Mobile Media Lab is ingericht met de nieuwste technologiën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie makkelijk overal in Nederland onderzoek doen.

Verschillende communicatiemiddelen
De politie maakt gebruik van verschillende communicatiemiddelen met elk een eigen doel en wil met deze middelen graag aansluiting vinden bij uw behoefte. Al jaren krijgt de politie hierbij hulp en advies van speciale burgerpanels. Dat gebeurde op politiebureaus of in wijkcentra. Met het Mobile Media Lab kan dit overal in Nederland en bereikt de politie dus veel meer mensen.


360 graden foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia
[vrview img=”http://brabantactueel.nl/wp-content/uploads/2017/03/SAM_102_0103_wm.jpg” pimg=”http://brabantactueel.nl/wp-content/uploads/2017/03/SAM_102_0103_wm.jpg” ] 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”306″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]