Brandweer uitruk dier in nood Wagenberg blijkt goede vrijgezellengrap

0
Dat het maar een heel gezellige vrijgezellenavond mogen zijn. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

WAGENBERG/MADE – De brandweer van Made werd vrijdagavond gealarmeerd voor een dier in nood aan de Kerkstraat in Wagenberg. Bij aankomst bleek er wel heel veel brandweer te zijn voor deze melding. Achter in de bossen stond een brandweer wagen verdekt opgesteld. Ook de OVD kwam ter plaatse. 

Dier in nood
Volgens de “melder” zou er midden in het water een dier in nood zijn. Brandweer mannen die te water zouden gaan hadden inmiddels de duikpakken al aan gedaan, niet wetende dat het een grote verassing zou zijn. De brandweer man in kwestie gaat in april dit jaar trouwen en zijn collega’s hadden een vrijgezellenfeest georganiseerd. Vanwege de adrenaline had de man totaal niet in de gaten dat het een grote grap/verassing was.

Paarse opblaas krokodil
Nadat de desbetreffende brandweerman in het water was gegaan en naar zijn “dier in nood” werd begeleidt werd hem steeds meer duidelijk dat er wel iets aan de hand zou zijn. In het water dreef namelijk geen dier in nood maar een paarse opblaas krokodil. 

Aan de krokodil zat een emmer met daarin een verassing. De andere mannen trokken de brandweerman naar de kant alwaar hij de emmer open moest doen. In de emmer zat een schitterend mooi pakje waarin hij de rest van de avond in rond gaat lopen. 

Wij wensen de brandweerman een mooi huwelijk toe in april en voor vanavond een zeer gezellige vrijgezellenavond!

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”370″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]