Dieplader met 35 ton wegende Shuttle Buggy zorgt voor opstopping knooppunt Hooipolder

0
De vrachtwagen had een defecte versnellingsbak. Foto: Mathijs Bertens - MaRicMedia

RAAMSDONKSVEER – Een dieplader met daarop een zogeheten shuttle buggy van ruim 35 ton is donderdagavond op knooppunt hooipolder gestrand. De truck nam vanaf de A27 afslag Raamsdonksveer richting Waalwijk.

Defecte versnellingsbak
Bij het wegrijden hield plotseling de versnellingsbak er me op waardoor verder rijden geen optie meer was. Personeel van het transport vroegen direct om assistentie van Rijkswaterstaat en de politie. Ze hebben vervolgens assistentie van eigen collega’s opgeroepen. Die zijn met twee trucks naar het pechgeval gekomen. Zo kon de ene de defecte truck wegslepen en de andere truck het zware gevaarte verder vervoeren.

Bergingsbedrijf 
Personeel van bergingsbedrijf Van Eijck hebben de mensen van het transport geholpen met het demonteren van de aandrijf as van de defecte truck om het wegslepen mogelijk te maken.

 

Foto’s: Mathijs Bertens – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”363″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]