In Oss doen ze carnaval nog eens dunnetjes over tijdens halfvastenoptocht

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

OSS – Carnaval ligt alweer even achter ons maar toch trok een bonte stoet van carnavalswagens zondagmiddag door het centrum van Oss. De mooiste wagens van bouwverenigingen uit heel Brabant waren naar Oss gekomen om ze voor een allerlaatste keer te laten zien.

Genieten
De wagens en loopgroepen trokken vanaf de Oostwal via de Raadhuislaan naar de binnenstad van Oss en eindigt op de Burgwal. Ondanks het droevige weer genoten bezoekers zichtbaar van de kleurrijke stoet.

 

Foto’s: Arno van der Linden / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”386″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]