(VIDEO) Tweehonderd mensen lopen “The road to surgery” voor Bredanaar met kanker

0

BREDA – Zeker tweehonderd personen waren donderdagavond aanwezig bij The road to surgery, zo noemt Thijs het in goed Nederlands. Ze steunen Thijs Kroezen uit Breda, die 23 jaar is, en voor de zesde keer kanker heeft. Morgen wordt hij wederom geopereerd.

Went nooit
“Elke keer is het heftig als je het hoort. Het went nooit. Maar opgeven heeft ook geen zin. Ik geniet nog veel te veel in het leven. Studeren, stappen met vrienden, gewoon van alles. Dus als ik dat wil blijven doen dan moet ik doorgaan. Net als nu bij deze operatie. Ik moet hem ondergaan en daarna weer gewoon knallen.”

Iedere dag lopen
Hij wil fit zijn voor zijn operatie, en loopt daarom iedere dag hard. Vanavond steunden zeker tweehonderd mensen hem met zijn rondje door de wijk.

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”428″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]