Man gewond bij ongeval met carnavalswagen in Casteren

0
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

CASTEREN – Zaterdagmiddag vond er om 13.50 uur op de Westelbeersedijk in Casteren een ongeval plaats met een carnavalswagen. Een jongeman van 21 jaar stond tijdens het rijden bovenop de carnavalswagen. Door de wind waaide het dak boven de bestuurder los en raakte de man. Door de klap verloor hij zijn evenwicht en viel naast de carnavalswagen op de grond en rolde door een greppel in.

Blaalse Lichtstoet
Hij raakte door de val behoorlijk gewond en moest mee naar het ziekenhuis. De carnavalswagen was onderweg naar Bladel, waar vanavond de Blaalse Lichtstoet plaatsvind. Na onderling overleg is besloten dat de ‘carnavalsclub zonder naam ‘ (CZN) uit Oirschot gewoon deelneemt aan het jaarlijkse evenement. De weg was tijdelijk door de politie afgesloten.

 

Foto’s: Berry van Gaal / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”457″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]