Verloren auto Sprang-Capelle opgehaald door eigenaar

0
De auto staat op een parkeerplaats aan de Veerweg in Sprang-Capelle. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

SPRANG-CAPELLE – Wie is zijn auto kwijt? Dat was de vraag die de gemeente Waalwijk zich stelde en was daarom op zoek naar de eigenaar van een Renault. De auto stond geparkeerd aan de Veerweg in Sprang-Capelle en blijkbaar stond deze daar al heel lang. 

De brief die op de ruit is aangebracht. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Eigenaar heeft auto opgehaald
Via mail heeft de rechtmatige eigenaar laten weten date de auto ondertussen opgehaald is en dat een ritje naar de sloop voorlopig uitgesteld is. 

De auto heeft ook een lekke band. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”775″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]