Krakkemig studentenbarrel of hippe huurfiets met blauwe voorband?

0

EINDHOVEN – Je fiets swappen, waarom zou je? Nou omdat ie kapot is bijvoorbeeld. En vanaf maandag kunnen inwoners van Eindhoven dat. Voor 12 euro per maand kunnen ze een abonnement nemen bij Swapfiets. Daarvoor krijgen ze een oerdegelijke omafiets herkenbaar aan de opvallende blauwe voorband. De fietsen worden door Union speciaal voor het jonge bedrijf gebouwd.

Fiets gegarandeerd
Het bedrijf garandeert de kwaliteit van de fiets. Mocht ie toch kapot gaan of je krijgt pech met de fiets? Dan is er binnen 12 uur een monteur om hem te maken. En lukt dat niet ter plekke dan wordt de fiets meteen geswapt voor een andere. Zo ben je altijd verzekerd van een goede degelijke fiets in de schuur.

Zevende stad
Eindhoven is alweer de zevende studentenstad die het bedrijf voorziet van de opvallende fiets. Inmiddels rijden er al zo’n drieduizend omafietsen met blauwe voorband rond in Delft, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.  In Eindhoven worden aanvankelijk 200 fietsen ingezet om te swappen. Het bedrijf overweegt om ook de stap naar studentenstad Tilburg op korte termijn te maken. Wil je meer weten over de voorwaarden en mogelijkheden. Op de website van Swapfiets vind je meer informatie.

 

Foto’s: Swapfiets

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”836″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]