Willem II waarschuwt supporters voor illegaal doorverkopen van kaarten

0
Het doorverkopen van kaarten voor de wedstrijd Willem II - Ajax word afgeraden door Willem II. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

TILBURG – Nu Feyenoord afgelopen weekend de stadsderby tegen stadgenoot Excelsior verloren heeft gloort de hoop voor Ajax weer op een landstitel. Daarvan is het nog steeds afhankelijk van het resultaat van Feyenoord thuis tegen Heracles Almelo. 

Teleurgestelde supporters na het verlies tegen Excelsior waarna de kans op een titel voor Ajax weer mogelijk is. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Kleine kans op landstitel Ajax
Dan is het de taak van Ajax om in Tilburg tegen Willem II zelf een winnend resultaat neer te zetten. Door deze minieme kans op de titel voor de Amsterdammer groeit ook de vraag voor kaarten voor het uitverkochte duel in Tilburg. Veel Amsterdammers willen de wedstrijd bijwonen. 

Viviana van Hoof biedt haar seizoenskaart aan op Marktplaats. Foto: Marktplaats

Doorverkopen kaarten illegaal
Willem II roept op haar site op geen kaarten door te verkopen aan Ajax supporters. “Willem II heeft signalen ontvangen dat SeizoenClubCard-houders en losse kaartbezitters voor de wedstrijd Willem II – Ajax op zondag 14 mei, hun toegangsbewijzen op verschillende websites te koop aanbieden.” 

Stadionverbod
“Wij verzoeken nadrukkelijk om toegangsbewijzen voor deze wedstrijd niet door te verkopen. Kaarten voor het inmiddels uitverkochte duel konden enkel door geregistreerde supporters gekocht worden. Degenen die zich schuldig maken aan deze illegale en verboden doorverkoop van kaarten aan niet-geregistreerde bezoekers van deze wedstrijd, kunnen een stadionverbod opgelegd krijgen dat kan oplopen tot 18 maanden.