Gratis kaarten Efteling blijkt een reclamestunt en hartstikke nep

0
De actie blijkt hartstikke nep te zijn. Foto: Facebook

KAATSHEUVEL – Wie wil dat niet in deze dure tijden, twee of zelfs vijf gratis kaarten voor het Eftelingpark in Kaatsheuvel. Op Facebook verschenen al diverse meldingen om met de actie mee te doen en de gratis kaarten te verzilveren. Dat de actie nep blijkt alleen al uit het feit dat de actie zou gaan om het 70-jarig bestaan van het park terwijl het nog maar 65 jaar bestaat.

‘Bedankt voor mijn tickets! #Efteling’
Via een link op Facebook kwam je uit bij een enquête met drie vragen. Daarna worden de antwoorden verstuurd, geanalyseerd en uiteindelijk blijk jij de winnaar te zijn van twee kaarten. Het enige wat je volgens de website nog moet doen is je winst delen op Facebook met de tekst: ‘Bedankt voor mijn tickets! #Efteling’. Dit werd dan ook massaal gedaan. 

Actie is nep
“Dit is geen actie van de Efteling. We nemen ook afstand van deze actie en waarschuwen jullie om hier niet aan deel te nemen”, schrijft het attractiepark op Facebook.