Wateroverlast in winkels Aabe fabriek Tilburg

0
Medewerkers van een meubelzaak hingen vloerkleden te drogen - Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Bij diverse winkels in de voormalige Aabe fabriek in Tilburg is zondag forse wateroverlast ontstaan. Waardoor het water in de winkels terechtkwam is niet duidelijk. Ook over de omvang van de schade is nog niets bekend. Medewerkers van een meubelzaak legden vloerkleden over een railing om ze te laten drogen.

 

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”963″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]