Autobrand op A59 bij Terheijden

0
De oorzaak van de autobrand is niet bekend. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

TERHEIJDEN – Een autobrand heeft in de nacht van zondag op maandag een Hyundai i30 in de as gelegd. Door nog onbekende oorzaak vatte de vrij nieuwe wagen vlam. De bestuurder kon zijn voertuig op tijd aan de kant zetten en de brandweer alarmeren. 

De auto kan als verloren beschouwt worden. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Technisch mankement
Ondanks dat deze snel ter plaatse was kon de brandweer niet voorkomen dat de auto als verloren beschouwt moet worden. Waardoor de auto vlam vatte is niet bekend maar mogelijk dat een technisch defect aan de electronica de oorzaak is geweest.

Een berger zal de auto takelen en afvoeren. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Berger
Een berger heeft de auto getakeld en afgevoerd. Ten tijden van de brand en de berging van het voertuig werd een rijstrook afgesloten.  

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1000″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]