Automobiliste gewond bij ongeval op Lodderdijk in Gemert

0
De vrouw raakte gewond. Foto: Harrie Grijseels - SQ Vision

GEMERT – Bij een ongeval op de Lodderdijk in Gemert is een vrouw gewond geraakt. De bestuurster van de auto raakte door nog onbekende reden de macht over het stuur kwijt en ramde vervolgens twee bomen. De auto belandde ondersteboven op het wegdek. De vrouw kwam door het ongeval bekneld onder haar auto en is daar door de brandweer onderuit gehaald. 

De auto kwam ondersteboven tot stilstand. Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Ziekenhuis
De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Wat haar verwondingen waren is niet bekend. Een traumahelikopter werd opgeroepen maar die werd voortijdig geannuleerd en hoefde de landing niet in te zetten. 

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. 

Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision