Buurman blust keukenbrand en haalt bewoner uit woning in Boxtel

0
Foto: Sander van Gils / SQ Vision

BOXTEL – Woensdagmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan de Van Beekstraat in Boxtel. In de keuken van de woning sloeg de vlam in de pan wat werd opgemerkt door de buurman. De buurman twijfelde geen moment, maakte en enkele doeken nat en slaagde erin het vuur te doven. Ook heeft hij brandende restanten uit de keuken naar buiten gebracht nadat hij de bewoner die lag te slapen had gewekt en geëvacueerd.

Redder ademt rook in
Uit voorzorg is de buurman door de ambulancedienst gecontroleerd aangezien hij mogelijk een kleine hoeveelheid rook had ingeademd. De straat is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1258″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sander van Gils / SQ Vision