Gewonde bij eenzijdig auto-ongeval Hoofseweg Oosterhout

0
De man is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Woensdagavond is een bestuurder van een auto gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Hoofseweg in Oosterhout. Door nog onbekende verloor de bestuurder in een flauwe bocht de macht over het stuur en reed tegen een lichtmast aan die op de middenberm stond. Hoogstwaarschijnlijk was de bestuurder afgeleid. 

De auto raakte total-loss. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Ziekenhuis
De bestuurder is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Wat zijn verwondingen waren is niet bekend. De politie heeft de Hoofdweg tijdelijk afgesloten vanwege de afhandeling van het ongeval. 

Een berger heeft de auto getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1259″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]