(VIDEO) Motorrijder ernstig gewond na aanrijding met landbouwvoertuig in Deursen-Dennenburg

0

DEURSEN-DENNENBURG – Een motorrijder is woensdagavond zwaargewond geraakt nadat deze in botsing is gekomen met een landbouwvoertuig op de Dorpenweg in Deursen-Dennenburg. Door de klap belandde de motor in een naastgelegen weiland.

De motor belandde naast de weg in een weiland. Foto: Gabor Heeres – SQ Vision

Traumahelikopter 
Ambulance, politie en traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een trauma-arts is met de ambulance meegereden.

De motorrijder kwam in botsing met een landbouwvoertuig. Foto: Gabor Heeres – SQ Vision

Onderzoek
Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De politie doet daar onderzoek naar. 

 

Foto’s: Gabor Heeres – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1261″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]