Ongeval met drie auto’s op Backer en Ruebweg in Breda

0
Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

BREDA – Twee auto’s zijn woensdagmiddag op de Backer en Ruebweg in Breda tegen elkaar gebotst. Daarvan is er eentje op z’n kant terechtgekomen. Omstanders hebben de auto rechtgezet en de inzittenden uit de auto gehaald. Beide auto’s werden bestuurd door een vrouw, en in beide auto’s zat een klein kindje. Gelukkig raakte er niemand ernstig gewond. Een ter plaatse gekomen ambulanceverpleegkundige heeft een van de bestuursters die wat oppervlakkige verwondingen had verzorgd.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Derde auto
Bij het ongeval was nog een derde auto betrokken. Die had een kapotte velg door de aanrijding. De berger heeft het kapotte wiel van die auto vervangen door het reservewiel, waarna de bestuurster haar auto weer mee kon nemen. Wel kreeg ze het advies om met haar auto langs de garage te rijden.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia