Brandmelding bij ASML in Veldhoven

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

VELDHOVEN – De brandweer kreeg donderdagmiddag een melding van een brand bij ASML. Rond 12.40 uur zou bij de chipmachinefabrikant bij de koppeling van een machine rookontwikkeling zijn ontstaan. De brandweer rukte meteen met groot materieel uit. Ook de bedrijfsbeveiliging kwam ter plaatse.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision

Drukluchtschuim
De brandweer zette drukluchtschuim in en had het incident snel onder controle. Met behulp van een grote ventilator werd daarna de rook uit het pand verdreven. Over de oorzaak is niets bekend.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1262″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision