Vrouw ademt rook in bij brand in winkelmagazijn in binnenstad Den Bosch

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

DEN BOSCH – Het magazijn van een winkel aan de Snellestraat in het centrum van Den Bosch stond donderdagavond in brand. Ook omliggende panden en de woningen boven het pand kregen te maken met rookontwikkeling. Hoe de brand in het magazijn kon ontstaan, is nog onduidelijk. Wel begon de brand in een hoek waar veel elektrische apparatuur lag.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Vrouw ademt rook in
Een van de bewoonsters van de appartementen boven het pand had door de brand rook ingeademd en werd ter plekke geholpen door ambulancepersoneel. Zo kreeg ze onder meer zuurstof toegediend. Voor zover bekend zijn er geen andere gewonden gevallen.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Bewoners geëvacueerd
Aan de achterzijde van het pand, aan de Postelstraat, werd ook overlast van de rook ervaren. Er wordt nog gekeken of bewoners van de omliggende huizen en appartementen terug naar hun woningen kunnen. Hoe groot de schade is die brand heeft veroorzaakt is nog onduidelijk.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia