Weer zwaar ongeval op beruchte plek bij knooppunt De Baars

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Bij een ongeval op de A65 bij Tilburg is donderdagmiddag een automobilist gewond geraakt. De man raakte rond 14.45 uur in de buurt van Knooppunt De Baars met zijn auto van de weg, tolde over de kop en kwam meters lager onderaan een talud tegen een boom tot stilstand.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Groot alarm
De hulpdiensten werden meteen met groot materieel opgeroepen. Een ook gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest. het slachtoffer is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Vaker ongevallen
Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Het is zeker niet de eerste keer dat op deze plek een ongeluk gebeurd. Zo wisten de inzittenden van een auto die in april op deze plek van de weg raakte en in brand vloog nog maar net op tijd een veilig heenkomen te zoeken. En ook in mei beleefde een automobilist er angstige momenten.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1263″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media