Brommer in brand bij ongeval Oisterwijk, vrouw raakt ernstig gewond

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

OISTERWIJK – Bij een ernstig ongeval in Oisterwijk is vrijdagmiddag een vrouw ernstig gewond geraakt. De vrouw reed met haar kleindochter achterop op een brommer toen die rond 12.25 uur op de Scheepersdijk over de kop sloeg en meteen daarna in brand vloog. Niet alleen de brommer maar ook de kleding van de vrouw vatte vlam. Haar kleindochter wist aan de vlammen te ontkomen maar liep wel een gebroken arm op.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Zwaargewond
Omstanders schoten de vrouw snel te hulp en wisten de vlammen te doven. Met natte doeken hebben ze daarna haar wonden van de vrouw gekoeld tot de hulpdiensten ter plaatse waren. Inmiddels waren zowel de politie, brandweer, ambulancedienst als een traumahelikopter opgeroepen. De brandweer bluste de brandende brommer en de arts van de traumahelikopter schoot de zwaargewonde vrouw te hulp.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Onderzoek
Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is niet duidelijk. De politie heeft de straat afgesloten en is begonnen met een uitgebreid onderzoek.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1266″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media