Vrouw voor tweede keer gearresteerd voor brandstichting in oud belastingkantoor Breda

0
Dezelfde vrouw is voor de tweede keer aangehouden - Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – In het voormalige belastingkantoor aan de Gasthuisvelden in Breda heeft vrijdagmorgen brand gewoed. Bij de brand kwam behoorlijk wat rook vrij. De brandweer heeft de brand geblust en het pand geventileerd. Van drie kantoren op de benedenverdieping zijn de ramen geopend. De brandweer is bezig met onderzoeken of er nog meer aan de hand is.

De brandweer bluste de brand – Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Vrouw voor tweede keer gearresteerd
Op de melding kwamen ook drie voertuigen van de politie af. Enkele tijdelijke bewoners moesten het gebouw verlaten. Een vrouw is door de politie aangehouden en geboeid afgevoerd. Ze zou mogelijk verantwoordelijk zijn voor de brand. Dezelfde vrouw was bij een eerdere brand op 18 juni ook al eens gearresteerd.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1265″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia