Waterleidingbreuk aan Roosendaalsebaan in Schijf

0
Foto: Christian Traets / MaRicMedia

SCHIJF – Door een waterleidingsbreuk langs de Roosendaalsebaan tussen Roosendaal en Schijf kwam vrijdagmiddag veel water naar boven. De oorzaak van de leidingsbreuk is nog niet bekend. Het water lag zowel op de rijbaan als het naastgelegen fietspad.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Reparatie
Vanuit verschillende gaten kwam water naar boven. Het meeste water liep in de naastgelegen sloot. Brabant Water is ter plaatse om de leiding te gaan dichten. De leiding wordt tijdelijk afgesloten, of dit invloed heeft op omwonenden is niet bekend. Het (verkeer moet rekening houden met hinder door de werkzaamheden.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1267″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Christian Traets / MaRicMedia