Auto belandt achterstevoren in sloot langs A2 bij Leende

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

LEENDE – Op de A2 bij Leende is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto van de weg geraakt. Een man kwam rond 2.35 uur door nog onbekende oorzaak met zijn auto achterstevoren in een sloot terecht. De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Omdat het slachtoffer bekneld kon zitten werd behalve de politie en ambulancedienst ook de brandweer opgeroepen.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision

Telefoon kwijt
Eenmaal ter plaatse bleek dat niet het geval en was de man zelfs niet gewond. Hij was bij het ongeval echter wel zijn mobiele telefoon kwijtgeraakt en de brandweer heeft hier nog naar gezocht. Of de telefoon nog is gevonden is niet bekend. Een berger heeft de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1274″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision