Automobilist ernstig gewond bij zwaar ongeval in Leende

0
De auto sloeg over de kop en raakte zwaar beschadigd - Foto: Rico Vogels / SQ Vision

LEENDE – Bij een eenzijdig ongeval op de Valkenswaardseweg in Leende is in de nacht van vrijdag op zaterdag een automobilist zwaargewond geraakt. De man verloor rond 1.40 uur ter hoogte van hotel Jagershorst de macht over het stuur en raakte van de weg. Hij kwam in de middenberm terecht, sloeg over de kop en kwam weer op vier wielen tot stilstand.

Een traumahelikopter landde midden op een vlakbij gelegen rotonde – Foto: Rico Vogels / SQ Vision

Traumahelikopter
De hulpdiensten troffen het slachtoffer buiten de auto aan. Behalve de politie en ambulancedienst kwam ook een traumahelikopter ter plaatse om hulp te verlenen. Die landde midden op de rotonde bij de afslag van de A2. Nadat hij was gestabiliseerd is de man met een ambulance overgebracht naar het gespecialiseerde St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1273″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision