Automobilist met spoed naar ziekenhuis na ongeval in Eindhoven

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

EINDHOVEN – Bij een eenzijdig ongeval op het Insulindeplein in Eindhoven is zaterdagmorgen een automobilist zwaargewond geraakt. Het slachtoffer botste rond 6.25 uur bij ‘de berenkuil’ tegen een verkeerslicht aan.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Spoed
De brandweer knipte een deur uit de zwaar beschadigde auto om het slachtoffer er zo voorzichtig mogelijk uit te kunnen halen. Daarna is de man met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1275″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Dave Hendriks / SQ Vision