Camelot Beach Tournament losgebarsten op terrein VVO in Oosterhout

0
Foto: Mathijs Bertens - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Vrijdag 22 juli is op Sportpark De Contreie het spektakel losgebarsten. Het ‘Camelot Beach Tournament’ georganiseerd door Handbalvereniging OHC. Al meerdere jaren organiseert OHC dit evenement met veel succes en bekijks. 

Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia

Buitenlandse teams
Het tournament trekt altijd weer veel landen aan die mee spelen. Zo zijn er dit jaar Zweden, Duitsland, Servië, Hongarije, Spanje, Portugal, Italië, Croatia, Zwitserland, Denemarken uit Europa aanwezig. Maar ook er zijn dit jaar ook twee wereld ploegen bij uit Argentinië en Australië.

Het tournament duurt nog tot en met Zondag 23 juli.

 

Foto’s: Mathijs Bertens – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1277″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]