Keuken door felle brand verwoest aan de Terburghtweg in Oisterwijk

0
Een felle brand verwoeste de keuken. Foto: Toby de Kort - De Kort Media

OISTERWIJK – Een felle brand heeft de keuken van een woning aan de Terburghtweg Oisterwijk in de as gelegd. De bewoners van de woning waren op het moment van de brand net vertrokken. Een oppas voor de hond was net een blokje gaan wandelen toen hij sirene’s hoorde. Toen hij terug kwam bij de woning bleek deze in brand te staan.

De keuken werd door de brand compleet verwoest. Toby de Kort – De Kort Media

Woning onbewoonbaar
De woning liep zeer veel schade op en is onbewoonbaar. De brandweer kwam met twee bluswagens ter plaatse. De politie sloot de straat af voor het verkeer en publiek.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

 

Foto’s: Toby de Kort – De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1278″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]