(VIDEO) Ravage na ongeval met acht auto’s op A16 bij Breda

0

BREDA – Een ongeval met acht auto’s zorgde in de nacht van vrijdag op zaterdag voor een grote ravage op de A16 bij Breda. Door nog onbekende oorzaak botste de acht auto’s met elkaar. Bij het ongeval vielen drie gewonden die met ambulances naar het ziekenhuis zijn overgebracht. 

In totaal waren er acht auto’s bij betrokken. Foto: Toby de Kort – MaRicMedia

Afgesloten
De politie sloot de A16 ter hoogte van knooppunt Galder af om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. Vanwege de vakanties die in het zuiden zijn begonnen was het redelijk druk op de weg.

De weg werd omstreeks vijf uur weer vrijgegeven. 

 

Foto’s: Toby de Kort – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1270″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]