Steekpartij na ruzie met meerdere mannen in Den Bosch

0
Foto: Toby de Kort - De Kort Media

DEN BOSCH – Bij een steekpartij in het Rompertcentrum in Den Bosch is een man gewond geraakt. Een aantal mannen  kreeg het met elkaar aan de stok waarna een van de mannen een steekwapen tevoorschijn haalde en een andere man daarbij verwonde. Het slachtoffer raakte lichtgewond.

De politie doet onderzoek. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Drie aanhoudingen
De politie hield na het incident drie mannen aan voor betrokkenheid bij de steekpartij. De politie is nog bezig met onderzoek in restaurant Het Nieuwe Oosten en het nabijgelegen parkeerterrein. Het hele terrein is afgezet met lint. 

 

Foto’s: Toby de Kort – De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1269″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]