(VIDEO) Twee gewonden bij een steekpartij in het centrum van Roosendaal

0

ROOSENDAAL – In Roosendaal zijn vrijdagnacht bij een steekpartij twee personen gewond geraakt. Dit gebeurde in het Emile van Loonpark / parkeerplaats aan Panneboeter. Een persoon raakte zwaar gewond. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Beide slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek. Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Toedracht niet bekend
De toedracht van het steekincident is nog niet bekend. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld. Een groot gedeelte van het park en de parkeerplaats werden afgezet. Of er aanhoudingen zijn verricht is nog niets bekend.

Bij de steekpartij vielen twee gewonden. Foto: Christian Traets – MaRicMedia

 

Foto’s: Christian Treats – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1272″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]