(VIDEO) Twee gewonden en veel schade bij ongeval op A59 bij Heesch

0

HEESCH – Bij een ongeval op de A59 bij Heesch zijn zaterdagmorgen twee automobilisten gewond geraakt. Een van hen botste rond 6.25 uur bij de uitrit naar parkeerplaats De Lucht met een behoorlijk snelheidsverschil achterop op de ander. De voorste auto tolde daarna over de weg en kwam achterstevoren in een sloot terecht. De achterste auto schaafde nog even langs de vangrail van de middenberm en kwam op de linker rijstrook tot stilstand.

Een berger heeft beide voertuigen getakeld. Foto: Gabor Heeres – SQ Vision

Zwaar beschadigd
Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf. Een van de slachtoffers is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurder kon ter plekke worden behandeld en hoefde niet mee. Tijdelijk was een rijstrook afgesloten voor het verkeer maar dat zorgde op dit vroege tijdstip niet voor problemen. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend.

 

Foto’s: Gabor Heeres – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1271″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]