Waterlekkage zet kelder van Hèt Pannekoeckershuys in Den Hout blank

0
Foto: Mathijs Bertens - MaRicMedia

DEN HOUT – Bij Hèt Pannekoeckershuys in Den Hout is zaterdagavond na een stevige regenbui een leidingbreuk ontstaan. De breuk was zorgde ervoor dat binnen korte tijd te kelder blank stond. De kelder stond zeker 10 cm onder water.

De brandweer was snel ter plaatse. Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia

Kelder leeg gepompt
De brandweer van Den Hout was snel ter plaatsen en heeft met een dompelpomp en slangen de kelder weer leeggepompt. De gasten die aanwezig waren in het restaurant hadden geen last van de lekkage en hadden er in eerste instantie ook niets gemerkt totdat er ineens een aantal brandweermannen door het restaurant kwamen lopen. Gelukkig was er geen paniek en kon iedereen rustig aan tafel blijven zitten.

Schade niet bekend
Na +/- 45 minuten was het water uit de kelder gepompt. Het is niet bekend hoe schadelijk de lekkage is geweest. 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1279″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]