Automobilist slaat over de kop en raakt zwaargewond in Eindhoven

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

EINDHOVEN – Bij een ongeval op de Sterrenlaan in Eindhoven is zaterdagavond een automobilist zwaar gewond gerecht. De man reed met zijn auto in de richting van Nuenen toen hij door nog onbekende oorzaak ter hoogte van de Firmamentlaan tegen een verkeersheuvel aan botste. Hierdoor klapte de man met zijn auto tegen een varkensrug aan, vloog over de kop en kwam ongeveer 70 meter voorbij de eerste impact op zijn kop tot stilstand.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Traumahelikopter
Meerdere politiewagens, ambulances en brandweerwagens rukten uit naar het ongeval. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Het slachtoffer kon op eigen kracht uit de auto komen, hulpverleners verbaasden zich daarover. Wel raakte de man zwaar gewond. Hij is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Veel schade
De auto zal als total loss beschouwd moeten worden en is door een berger afgevoerd. De straat lag door het ongeval vol met glas, brokstukken van de auto en olie. De berger heeft de olie met speciale korrels verwijderd. Bij het ongeval waren geen andere auto’s betrokken. De weg richting Eindhoven was korte tijd dicht.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1282″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Dave Hendriks / SQ Vision