Motorrijder gaat onderuit op Coppensdijk in Vinkel

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

VINKEL – Bij een eenzijdig ongeval op de Coppensdijk in Vinkel is zondagmiddag rond 15.50 uur een motorrijder gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak ging de man met zijn motor onderuit. Hij raakte daarbij gewond en werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Weg afgesloten
De motorrijder was vermoedelijk met een groep van andere motorrijders op pad toen het ongeval plaats vond. Twee ambulances en twee politie eenheden spoedden zich naar het ongeval. Door het ongeval was de weg enige tijd afgesloten. Over de verwondingen van het slachtoffer is niets bekend. De motor is met een busje afgevoerd.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia