Pech voor pechhulp, busje belandt in het water in Riethoven

0
Foto: Rico Vogels - SQ Vision

RIETHOVEN – Een busje van de bekende gele pechdienst had in de nacht van zaterdag op zondag zelf even hulp nodig. De bestuurder van deze ANWB bus had waarschijnlijk vergeten om de handrem aan te trekken waarna het bestelbusje zo het water in reed. 

Een bergingsbedrijf heet de felgele wagen uit de sloot getakeld. Foto: Rico Vogels – SQ Vision

Niemand gewond
De auto stond geparkeerd bij een camping aan de Volmolen. Twee takelwagens van en bergingsbedrijf zijn er aan te pas gekomen om de auto uit de sloot te takelen. Voorzover bekend raakte er niemand gewond bij het incident. 

Foto: Rico Vogels – SQ Vision

 

Foto’s: Rico Vogels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1285″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]