Twee auto’s in lichterlaaie aan Hesperenstraat in Tilburg

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – Een als gestolen geregistreerd staande Volkswagen Golf is zaterdagnacht rond 1.15 uur volledig uitgebrand aan de Hesperenstraat in Tilburg. Een achter de Golf geparkeerde Peugeot ging ook mee op in de vlammen.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media

Vermoedelijk brandstichting
De brandweer kwam ter plaatse om de voertuigen te blussen.Beide auto’s raakten total loss. Vermoedelijk werd de Golf moedwillig aangestoken. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om beide voertuigen weg te takelen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1283″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Jules Vorselaars / JV Media