(VIDEO) Vrouw valt van steiger bij jachthaven Lithse Ham

0

LITH – Bij recreatiegebied De Lithse Ham in Lith is zaterdagavond laat een vrouw te water geraakt. Het slachtoffer viel rond 23.40 uur in de jachthaven van een steiger. De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en ambulancedienst rukte ook de brandweer uit met onder meer duikers en een oppervlakte-reddingsteam.

Het slachtoffer kon snel uit het water worden gehaald – Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Aanspreekbaar
De vrouw kon snel uit het water worden gehaald. Ze had het erg koud maar was goed aanspreekbaar. Nadat ze met thermodekens en warme kleding in de ambulance wat was opgewarmd bleek het niet nodig haar over te brengen naar het ziekenhuis. Waardoor ze van de steiger in het water viel is niet bekend.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1281″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision