Auto in de sloot na frontale aanrijding op Broekdijk in Nuenen

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

NUENEN – Bij een frontale aanrijding op de Broekdijk in Nuenen is zondagavond laat een auto in een sloot terecht gekomen. De twee auto’s botsten tegen elkaar nadat een van de auto’s op de verkeerde weghelft terecht kwam. De bestuurder van een terreinwagen schrok hier dusdanig van dat hij geen controle meer over zijn auto had en in de sloot belandde.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Echtpaar niet ernstig gewond
Het oudere echtpaar dat in deze auto zat is door ambulancepersoneel nagekeken maar bleek niet dusdanig gewond dat ze naar het ziekenhuis overgebracht moesten worden. Alle twee de auto’s zijn door een berger afgevoerd.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1288″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Dave Hendriks / SQ Vision