(VIDEO) Gevel Albert Heijn supermarkt deels ingestort bij plofkraak in Heesch

0

HEESCH – Op de ING geldautomaat aan ’t Dorp in Heesch is in de nacht van zondag op maandag een plofkraak gepleegd. Criminelen bliezen de automaat uit de gevel van een Albert Heijn supermarkt die daardoor deels instortte. De schade aan het pand is enorm.

De brandweer verrichtte metingen – Foto Gabor Heeres / SQ Vision

Explosievenverkenner
Voordat de politie kon beginnen met sporenonderzoek heeft de brandweer in het pand metingen verricht om na te gaan of er geen gevaarlijke stoffen meer aanwezig waren. Dat bleek niet het geval. Ook een explosievenverkenner van de politie onderzocht het pand. Of de daders iets buit wisten te maken is niet bekend.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1291″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision