(VIDEO) Korte maar felle brand in leegstaand café in Oss

0

OSS – In het leegstaande café ’t Fabeltje in Oss heeft in de nacht van zondag op maandag een korte maar felle brand gewoed. Rond 3.25 uur werd brand ontdekt in de voormalige horecagelegenheid aan de Berghemseweg. Bij de brand kwam veel rook vrij. Brandweerlieden uit Oss en Berghem rukten uit en hadden de brand snel onder controle.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Sloop
Volgens omwonenden staat het pand al enige tijd leeg en zou het verkocht zijn aan een vastgoedondernemer. Die zou het voormalige café willen slopen om op diezelfde plaats appartementen te bouwen. Ook volgens de politie was er niemand in het pand aanwezig.

Oorzaak onbekend
Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie zal hier waarschijnlijk nog onderzoek naar gaan doen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1290″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto´s: Gabor Heeres / SQ Vision