(VIDEO) Mercedes in brand aan Groenendaal in Oss

0

OSS – Bij een brand aan de Groenendaal in Oss is zondagnacht een auto zwaar beschadigd geraakt. De brand in de wijk Mettegeupel werd kort voor 1.00 uur ’s nachts opgemerkt en bij de brandweer gemeld. De eigenaar wist, gekleed in slechts zijn onderbroek, de vlammen te doven voor de brandweer arriveerde.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Tweede keer
Toen die eenmaal ter plaatse was kon de brand volledig worden geblust maar de Mercedes CLA was toen al onherstelbaar beschadigd. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Waarschijnlijk was het al de tweede keer dat op deze plek van deze eigenaar een auto in brand stond.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1289″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision