Politie inval op woonwagenkamp aan de Bogerd in Eersel

0
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

EERSEL – De politie heeft maandagavond onder leiding van de rechter-commissaris een inval gedaan op een woonwagenkamp aan de Bogerd in Eersel. De agenten forceerden een raam van een van de woonwagens op het kampje om binnen te komen. Ze doorzochten de wagen met onder meer een speurhond en namen onder andere een grote rode krat met onbekende inhoud mee.

Lopend onderzoek
Waarom de politie de inval deed en of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend. Het zou gaan om een doorzoeking in het kader van een lopend onderzoek.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1294″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: SQ Vision Mediaprodukties