Twee gewonden bij ongeval met busje en caravan op knooppunt Empel

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

DEN BOSCH – Bij een ongeval op knooppunt Empel bij Den Bosch zijn maandagmorgen twee gewonden gevallen. Een busje met vijf inzittenden botste rond 5.55 uur op de verbindingsweg van de A2 naar de A59 tegen een vangrail en botste daarna tegen een caravan.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Traumahelikopter
Behalve de politie en ambulancedienst werd ook een traumahelikopter opgeroepen om hulp te verlenen. Twee inzittenden van het busje zijn door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De andere drie en de inzittenden van de auto met caravan kwamen met de schrik vrij.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Onderzoek
Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk. De verbindingsweg was tot ongeveer 8.00 afgesloten vanwege het politieonderzoek.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia