Arrestatieteam haalt verwarde man uit woning aan Churchillplein in Tilburg

0
Een zwaar bewapend arrestatieteam is ter plekke - Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

TILBURG – In een woning aan het Churchillplein in Tilburg hield zich maandagmiddag een verwarde man schuil. Die zou hebben gedreigd om zichzelf iets aan te doen. De politie heeft daarop voor de zekerheid de ruime omgeving van de woning afgezet. Ook de ambulancedienst en brandweer waren uit voorzorg aanwezig. Aan aantal woning in de buurt werd ontruimd.

De omgeving is uit voorzorg afgezet – Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

Arrestatieteam
Een onderhandelaar van de politie probeerde contact te krijgen met de man. Een zwaar bewapend arrestatieteam heeft de man uiteindelijk rond 17.30 uur uit zijn woning gehaald. Over de aanleiding voor het incident is nog niets bekend.

Het arrestatieteam haalde de man rond 17.30 uur uit de woning – Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1293″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Jack Brekelmans / Persburo-BMS