(VIDEO) Wasdroger in brand in woning aan Anna Bijnsstraat in Oss

0

OSS – In een woning aan de Anna Bijnsstraat in Oss is maandag rond het middaguur een wasdroger in brand gevlogen. Een voorbijganger zag de rook uit een raam komen en waarschuwde de bewoners die de brandweer belden. Waardoor de wasdroger vlam vatte is niet duidelijk.

Foto: Charles Mallo / SQ Vision

Schade beperkt
Doordat de brandweer van Oss de brand snel onder controle had bleef de rook- en waterschade beperkt. Wel moest buiten de wasdroger verder geblust worden. Nadat de woning via een overdruk ventilator geventileerd was kon deze weer worden overgedragen aan de bewoners. Bij de brand raakte niemand gewond.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1292″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Charles Mallo / SQ Vision